Teploměr Braun ThermoScan 7+IRT6525 Teploměr Braun ThermoScan 7+IRT6525

Teploměr Braun ThermoScan 7+IRT6525

Typ teploměru: infračervený digitální Měření: ušní Pružná špička: ANO Smart: NE Ušní teploměr s osvětlenímThermoScan 7+® je nejpokročilejší ušní teploměr s nočním režimem značky Braun.Používá patentovanou technologii Age Precision®, která se…
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
1 677 Kč
Včetně DPH a PHE 1.6016
ks

Popis produktu

Typ teploměru: infračervený digitální
Měření: ušní
Pružná špička: ANO
Smart: NE

Ušní teploměr s osvětlením

  • ThermoScan 7+® je nejpokročilejší ušní teploměr s nočním režimem značky Braun.
  • Používá patentovanou technologii Age Precision®, která se shoduje s výsledky měření s věkem dítěte a umožňuje jejich správnou interpretaci.

Nejpřesnější teploměr s patentovanou technologií

  • ThermoScan 7+® je nejpokročilejší ušní teploměr značky Braun. Používá patentovanou technologii Age Precision®, která se shoduje s výsledky měření s věkem dítěte a umožňuje jejich správnou interpretaci. Aby bylo měření ještě jednodušší, teploměr je vybaven baterkou, která usnadní měření v noci.

Doporučen lékaři

  • Technologie Age Precision® přizpůsobí výsledek měření věku dítěte. Výzkum ukazuje, že definice horečky se mění s věkem pacienta. Vzhledem k této skutečnosti může být teplota, která se považuje za normální u 4letého dítěte, u novorozence horečnatým stavem. Abyste předešli špatným výsledkům a nesprávné interpretaci teploty, vyvinula společnost Braun jedinečnou technologii Age Precision®, která vám pomůže správně interpretovat teplotu vašeho dítěte na základě věku.

Technologie ThermoScan®

  • Díky patentované technologii jsou teploměry Braun ThermoScan® považovány za vzor z hlediska přesnosti měření, jsou široce používány a doporučeny lékaři v celé Evropě, díky čemuž je Braun značkou číslo jedna mezi odborníky.

Věková přesnost

  • Můžete měřit teplotu svého dítěte nebo jiného člena rodiny a výsledek správně interpretovat ve třech jednoduchých krocích: 1. Nastavte věk svého dítěte pomocí tlačítka Age Precision®. 2. Změřte teplotu. 3. Po změření teploty Thermoscan Braun 7+ IRT 6525 ušní teploměr zobrazí příslušnou barvu: zelená barva - normální teplota žlutá - zvýšená teplota (horečka nízkého stupně) červená barva - vysoká teplota

Noční režim

  • Teploměr Thermoscan 7+ má zabudovanou baterku, která usnadňuje nasměrování teploměru do zvukovodu při nočním měření teploty. Noční režim zajišťuje tichý chod, aby neprobudil dítě ze spánku.

Teploměr s vyhřívanou špičkou ExactTemp

  • Na rozdíl od jiných ušních teploměrů má BRAUN ThermoScan 7+ vyhřívanou špičku, která snižuje ochlazování místa, kde se měří teplota, a umožňuje tak přesné odečítání teploty. Měkká špička teploměru nedráždí ucho a neruší děti při měření. Při měření teploty se měkká, jemná špička zahřeje až na 34 °C bez jakéhokoli namáhání. Systém ExacTemp® navíc pomáhá správně umístit teploměr v uchu pomocí světelných a zvukových signálů.

Hygienické kryty

  • K teploměru Braun ThermoScan® 7+ IRT6525 obdržíte 21 kusů jednorázových hygienických krytů na špičku teploměru.

Vhodný pro celou rodinu

  • Ušní teploměr je ideální pro měření teploty (doma) iu miminek díky malé a měkké sondě. Teploměrový snímač Braun ThermoScan® byl navržen tak, aby neohrožoval ušní bubínek bez ohledu na věk testované osoby. Přestože špička teploměru nezapadá do zvukovodu novorozence, klinické studie ukázaly, že teploměr Braun ThermoScan® poskytuje pacientům v této věkové skupině přesné údaje o teplotě, pokud se používá opatrně.

Proč je ucho nejlepším místem pro měření teploty?

  • Ucho je skvělým místem pro měření tělesné teploty, protože do ušního bubínku proudí stejná krev jako přes centrum kontroly tělesné teploty v mozku. Teploměr Braun ThermoScan® měří infračervené teplo vyzařované ušním bubínkem a okolní tkání.

Používá se v ordinacích lékařů a v nemocnicích

  • Přesnost měření až do dvou desetin stupně z něj činí nejlepší volbu pro profesionály, ale i pro každou rodinu. Měkká špička nedráždí ucho a odčítání teploty trvá jen několik vteřin.


Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.150
Výška (cm): 18.00
Šířka (cm): 5.40
Hloubka (cm): 3.00

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.340
Výška (cm): 5.60
Šířka (cm): 23.30
Hloubka (cm): 13.70
EAN: 4022167652577

Záruční doba: 24 měsíců

Technologie Age Precision® přizpůsobí výsledek měření věku dítěte, noční režim, vyhřívaná špička.