Pouzdro na tablet Logitech Combo Touch na Apple iPad Pro 13" (M4), US - šedé Pouzdro na tablet Logitech Combo Touch na Apple iPad Pro 13" (M4), US - šedé

Pouzdro na tablet Logitech Combo Touch na Apple iPad Pro 13" (M4), US - šedé

Úhlopříčka displeje (palce) ("): 13" Možnost polohování: ANO Klávesnice: ANO Určeno pro model tabletu: Apple iPad Pro 13" M4 (2024) Pro značku: Apple Barva: šedá Typ pouzdra: s klávesnicí Sleep and Wake: ANO Provedení výrobku: šedá barva …
Zobrazit celý popis

Dostupnost: Skladem
8 595 Kč
Včetně DPH a PHE 1.5246
ks

Popis produktu

Úhlopříčka displeje (palce) ("): 13"
Možnost polohování: ANO
Klávesnice: ANO
Určeno pro model tabletu: Apple iPad Pro 13" M4 (2024)
Pro značku: Apple
Barva: šedá
Typ pouzdra: s klávesnicí
Sleep and Wake: ANO

Provedení výrobku: šedá barva

Propagujte svou vášeň odkudkoli. Seznamte se s pouzdrem s klávesnicí, které přináší zcela novou úroveň všestrannosti a ochrany. Vícenásobné režimy použití vám umožní snadno psát, prohlížet, kreslit, číst a další s pouzdrem Combo Touch pro iPad Pro. Možnosti? Nekonečné.

TENČÍ. LEHČÍ.
Nové pouzdro Combo Touch je doposud nejtenčí a nejlehčí; vejde se do tašky, cestuje nalehko a zvýší vaši produktivitu, ať jste kdekoli.

NEJVĚTŠÍ TRACKPAD VŠECH DOB
Největší trackpad, který byl kdy vytvořen pro Combo Touch. Snadno návyková vícedotyková ovládací gesta vám umožní přejíždění, roztažení prsty, poklepání a další.

PRÉMIOVÉ MATERIÁLY.
Důmyslně navrženo z udržitelných, prémiových materiálů, které jsou stejně dobré jako na omak i vzhled. Naše textilie s novým složením jsou krásné a jemné na dotek.


Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg):
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):

Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 1.085
Výška (cm): 3.50
Šířka (cm): 32.70
Hloubka (cm): 27.50
EAN: 5099206123021

Záruční doba: 24 měsíců