Nůž Catler DMS 203 Chef Knife
Délka ostří (cm): 20.3
Druh nože: japonské; univerzální
Materiál čepele: ocel
Universální japonský kuchařský nůž typu Gyuto patří k základnímu vybavení japonských kuchařů.
* Má všestranné využití, je velmi silný a ostrý, proto je ideální na krájení…
Zobrazit celý popis
Dostupnost: | Skladem |
Popis produktu
Délka ostří (cm): 20.3
Druh nože: japonské; univerzální
Materiál čepele: ocel
Universální japonský kuchařský nůž typu Gyuto patří k základnímu vybavení japonských kuchařů.
* Má všestranné využití, je velmi silný a ostrý, proto je ideální na krájení masa, ryb a zeleniny.
* Délka 203/338 mm
* Nože serie DMS jsou vyrobeny svářkovou technologií v 70 vrstvách, sloučili měkkou ocel VG2 a tvrdou ocel VG10. Díky tomu získali skvělé vlastnosti – extrémní tvrdost, pružnost a dlouhou životnost.
* Dodavatelem materiálu pro naše nože je japonská ocelárna TAKEFU.
* Rukojetě nožů jsou vyrobeny z javorového dřeva a jsou upraveny metodou KEBONY. Tato technologie, vyvinutá v Norsku, je patentovaný proces, který bez škodlivých látek a toxinů, zesiluje buněčnou strukturu použitého javoru a zdůrazní nejen prvotřídní vlastnosti tvrdého dřeva, ale i bohatou hnědou barvu.
FASCINUJÍCÍ DAMASCÉNSKÁ OCEL
Damascénská ocel je nesmírně odolný materiál, tvořený technologii vrstvení více druhů ocelí či ocele a dalších kovů, na jehož leštěném nebo leptaném povrchu je zřetelná struktura těchto střídajících se vrstev.
UNIVERSÁLNÍ JAPONSKÝ KUCHAŘSKÝ
Nůž typu Gyuto patří k základnímu vybavení japonských kuchařů. Má všestranné využití, je velmi silný a ostrý, proto je ideální na krájení masa, ryb a zeleniny.
PERFEKTNĚ ZABALENO
Každý nůž je pečlivě zabalený. Řada nožů série MV v pevných papírových krabičkách, nože série DMS v luxusních dřevěných boxech.
Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.859
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):
Rozměry balení:
Hmotnost (kg): 0.900
Výška (cm): 4.50
Šířka (cm): 40.20
Hloubka (cm): 10.80
EAN: 8590669262373
Záruční doba: 24 měsíců
Universální japonský kuchařský nůž, ideální na krájení masa, ryb a zeleniny.